CARTES des Rue de San Telmo / click here

> HOME > WAT OM TE BEZOEKEN > SAN TELMO

SAN TELMO

Een plaats vol van geschiedenis en persoonlijkheid. In de 19e eeuw was dit de woonplaats van rijke gezinnen in Buenos Aires. Tegen het einde van de 19de eeuw, zorgde een epidemie van Gele Koorts ervoor dat deze gezinnen naar het noorden van de stad emigreerden, dit heet tegenwoordig Barrio Norte en Recoleta. In de zeventiger jaren begon de restauratie van de wijk . Architectonisch rijk in verschillende stijlen en een beroemde avant-garde wijk; omgeving voor Bohemen en een belangrijke buurt voor zijn antiek winkels, met meer dan 500 winkels waar u kunt alles vinden dat u zoekt.

U kunt genieten van een groot aanbod aan restaurants, pubs en tango clubs. Een bezoek aan San Telmo is terugreizen in de tijd: z'n typische koloniale architectuur, winkeltjes, steegjes, en antiekwinkels creëren een sfeervolle omgeving met een hoge historische waarde.INTERESSANTE PLEKKEN

SAN TELMO MARKT
Gelegen op Plaza Dorrego, tussen Humberto Primo straat en Dorrego straat. Geopend op elke zondag van 10 t/m 17 uur. Bekend omdat zijn excentriciteit en grote aanbod van antiek, porselein, sleutels, tango cd's en bronzen artikelen. De markt trekt wekelijks meer dan 5000 bezoekers. Naast de markt zijn er de volgende attracties: tango dansers, muzikanten, akteurs en shows.

MUSEUM VAN MODERNE KUNST.
1500 Kunstwerken van moderne kunst, schilderijen, beelden en alternatieve kunst. Dalí, Matisse, Kandinsky, Picasso en Argentijnse meesters zijn aanwezig in deze museum. Gelegen in een oude tabak fabriek. Aanbevolen!

MUSEUM VAN NATIONALE GESCHIEDENIS
De Argentijns historische geest van de pre-Spaanse tijden t/m de Akte van Universele Stemming (Wet Sáenz Peña ), met voorwerpen als mappen, vlaggen, schilderijn, meubels en wapens, enz. Gelegen op het prachtig Plaza Lezama. Geopend van dinsdag t/m vrijdags van 11 t/m 17 uur. Zaterdags van 15 t/m 18 uur. Zon-en feestdagen van 14 t/m 18 uur. Toegangsprijs: Arg$ 1.-
Adres: Calle Defensa 1600


Bezienswaardigheid
PASAJE SAN LORENZO
Hier vindt u de zogenoemde "Casa Mínima", met 2.10 meters doorsnee, slechts bestaande uit een deur, raam en balkon. Eigendom van een vrije slaaf, na de afschaffing van de slavernij in 1816. De huis is gesloten en U kunt alleen de voorkant zien.


ESPAÑOL PORTUGUES Buenos Aires  ENGLISH

BUENOS AIRES TRAVEL - ABOUT ARGENTINA -and BUENOS AIRES - ONDE FAZER COMPRAS EM BUENOS AIRES - BUENOS AIRES PHOTO -
USEFUL TIPS AND FACTS - TRANSPORT IN BS AS -
HOTELS BUENOS AIRES - MALLS, SHOPPINGS EN BS AS -
BOOKS ABOUT ARGENTINA and BS AS - ARGENTINA AIRPORT EZEIZA ,AEROPARQUE - ARGENTINA is TANGO ARGENTINE
- FOTOS DE BUENOS AIRES - MUSEUMS - RURAL TOURISM - PRICES IN ARGENTINA - CLIMATE & WEATHER - BUENOS AIRES LINKS -
BUENOS AIRES AIRPORT TRANSFER - CREDITS - BUENOS AIRES - HOTELES EN BARILOCHE - HOME
( FRANCAISE ) QUE VISITER EN BUENOS AIRES / TOURISME -
( NEDERLANDS ) BUENOS AIRES WAT OM TE BEZOEKEN
TURISMO EN BUENOS AIRES ARGENTINA (español )

HOTEL RESERVATIONS IN NANTES, FRANCE , GREAT NANTES HOTEL DEALS FROM HOTELCLUB, FRANCE.
DISCOUNT HOTELS - GTAHOTELS.COM - SAVE ON HOTEL RESERVATIONS .- HOTELES EN SAN TELMO - HOTELES EN RECOLETA
ACCOMODATION AT CHEAP , BUDGET , DISCOUNT AND LUXURY HOTELS. SPAS
ALUGUEL DE CARROS EM BUENOS AIRES - FREE SHOP EM BUENOS AIRES - ALUGUEL APARTAMENTOS EM BUENOS AIRES